dijous, 28 d’abril del 2016

Joaquim Vallmajó a la premsa

A ROSES AVUI. Diari digital: 
ROSES AVUI diari digital


Figueres recorda Joaquim Vallmajó i Joan Alsina
Per Editorial 
Apr 29, 2016
Com cada any, el 26 d’abril Figueres commemora la desaparició del missioner Joaquim Vallmajó a Ruanda l’any 1994. En l’acte recordatori, també s’ha volgut recordar un altre reconegut capellà empordanès, Joan Alsina, assassinat a Xile durant la dictadura.
L’homenatge, organitzat pel GEES (Grup d’Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat), ha tingut lloc a la plaça de la Solidaritat de Figueres i hi han assistit familiars, el regidor de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, l’alcalde de Navata, Jaume Homs, i diversos regidors. S’han llegit textos tant de Vallmajó com d’Alsina.

A l' EMPORDÀ:



aA l'Ajuntament de Figueres:

Ajuntament de Figueres  NOTÍCIES

Figueres recorda Joaquim Vallmajó i Joan Alsina

Notícia 27/04/2016
Com cada any, el 26 d'abril Figueres commemora la desaparició del missioner Joaquim Vallmajó a Ruanda l'any 1994. En l'acte recordatori, també s’ha volgut recordar un altre reconegut capellà empordanès, Joan Alsina, assassinat a Xile durant la dictadura.
L’homenatge, organitzat pel GEES (Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat), ha tingut lloc a la plaça de la Solidaritat de Figueres i hi han assistit familiars, el regidor de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, l’alcalde de Navata, Jaume Homs, i diversos regidors. S’han llegit textos tant de Vallmajó com d'Alsina. 

A EL PUNT AVUI:

EL PUNT AVUI  Dijous, 28 abril 2016
Com cada 26 d'abril Figueres va commemorar la desaparició del missioner Joaquim Vallmajó a Ruanda l'any 1994. En l'acte també es va recordar un altre capellà empordanès, Joan Alsina, assassinat a Xile durant la dictadura. L'homenatge, organitzat pel Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat, va tenir lloc a la plaça de la Solidaritat i hi van assistir familiars, el regidor de Cooperació Internacional de Figueres, Francesc Cruanyes, i l'alcalde de Navata, Jaume Homs, entre d'altres. Es van llegir textos, tant de Vallmajó com d'Alsina.