diumenge, 3 de maig del 2015

PREMI A L'ESCOLA

Coordinadora d'Ong Solidàries

notícies

24/04/15

L'escola de Navata, l’institut d’Arbúcies i dues estudiants de la UdG, premiats pels seus microvídeos sobre Joan Alsina i Joaquim Vallmajó


El passat 10 de desembre es tancava el Memorial Alsina 40- Vallmajó 20 organitzat per les entitats de Justícia i Pau-Girona, Grup d’Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat i Fòrum Joan Alsina. Aquest divendres, però, s'ha fet entrega dels premis del Concurs de Microvídeos, una activitat inclosa en aquest Memorial impulsat entorn les figures de dels dos capellans gironins, Joan Alsina i Quim Vallmajó, que van morir assassinats pel seu compromís amb el poble a qui servien.
Avui divendres 24 d’abril, i amb la proximitat de l’aniversari de l’assassinat de Quim Vallmajó -del que  aquest diumenge farà 21 anys-, s’han donat a conèixer els premiats del concurs i se’ls hi ha fet entrega de les aportacions econòmiques que els acompanyen. Els premis s’han lliurat a l’Espai de Solidaritat de la Coordinadora d’ONG Solidàries, a Girona. El jurat ha estat composat per les entitats organitzadores i  la productora audiovisual D2visual. S'ha concedit  4 premis de 200 € cadascun.
El premi individual ha estat per a  Anna Rodríguez d’ Els Montells (Montsià) i estudiant de la UdG . El premi a entitats s’ha repartit entre l’Institut Montsoriu d’Arbúcies i l’escola Joaquim Vallmajó de Navata. Finalment el premi per votació popular a través del Faceboock ha estat per  Cristina Triadó de Lloret de Mar i també estudiant de la UdG.
Anna Rodríguez, estudiant de Relacions Públiques i Publicitat, ha declarat que no coneixia els dos testimonis, i per això li va interessar conèixer-los a través de les seves frases i escrits. Va triar la que més li va “xocar”: “Només podem ajudar a fer un món nou, en la mesura que hi estem ficats a dintre” perquè no es tracta d’ajudar només puntualment sinó de forma implicada i continuada. Ha pensat fer el curt per a mainada petita.

NOTICIA A ALSINA 40. VALLMAJÓ 20 
Alsina_40 Vallmajó_20 
Divendres passat vam lliurar els premis del concurs de microvídeos del Memorial Alsina_40 Vallmajó_20.
El premi individual va ser per a l'Anna Rodriguez pel seu micro-vídeo Juanito - Microvídeo per al memorial Alsina_40-Vallmajó_20:
https://youtu.be/msu4tk4WYqI
El premi per votació popular a Facebook per a Cristina Triadó pel seu Mícro-vídeo: Memorial Joan Alsina i Quim Vallmajó:
https://www.youtube.com/watch
Es va concedir un accèssit al premi a benefici d’un col·lectiu, entitat o ONG a l'IES Montsoriu, pel seu micro-vídeo Homenatge Joan Alsina AO Institut Montsoriu Arbúcies:
https://youtu.be/Fv1rL5B3hIE
I un accèssit al premi a benefici d’un col·lectiu, entitat o ONG a l'escola Joaquim VallmajÓ pels dos micro-vídeos presentats: microvídeo_Escola_Joaquim_Vallmajó_1 i microvídeo_Escola_Joaquim_Vallmajó_2:
https://youtu.be/0gxUd4HRxkE
https://youtu.be/jHr47LVQB3E
Estem molt agraïts als guanyadors i a tots els que us vau interessar i vau participar d'una o altra manera en el concurs.
També volem donar les gràcies al desenvolupador Vladimir Sobolev, l'aplicatiu del qual vam fer servir.
I per últim agraïm a la productora audiovisual D2VISUAL haver format part del jurat.
Gràcies a tots per col·laborar a donar a conèixer les figures, els fets i els missatges d'aquests dos gironins, empordanesos, universals. Mantenir-se ferms en el seu compromís al costat del poble.


NOTÍCIA A EL DIARI DE GIRONA

Entreguen els premis del concurs de microvídeos d´Alsina i Vallmajó


30.04.2015 | 08:27

Els premiats, amb un dels membres de l´organització. 

Les estudiants de la UdG Anna Rodríguez i Cristina Triadó, l'institut Monstoriu d'Arbúcies i l'escola Joaquim Vallmajó de Navata s'han endut els premis del concurs de microvídeos sobre Joan Alsina i Joaquim Vallmajó organitzat per Justícia i Pau, el Grup d'Empordanesos per la Solidaritat i el Fòrum Joan Alsina. L'objectiu era sensibilitzar els joves i la societat en general sobre la importància del compromís personal per la transformació cap a un món més just a partir dels testimonis dels dos sacerdots. En total, s'hi han presentat una vintena de treballs.